Sacred Suara

AANBOD

Handpan in Yoga & Meditatie: Introductie in Klankmeditatie

Ben je aan het nadenken over een klankopleiding? Wil je klank toevoegen aan jouw coaching-sessies, massages, ceremonies of yogalessen? Dan is deze workshopdag iets voor jou. Deze dag vindt plaats in Amsterdam, eerstvolgende data

  • 9 juli 
  • 7 september

VERVOLG TRAINING KLANKMEDITATIE

Voor iedereen die de introductie in klankmeditatie heeft gedaan komt er in het najaar een groot vervolg. 

ONLINE CURSUS AROMA in YOGA & meditatie

Speciaal voor yogadocenten een online programma in het gebruik van essentiele olien tijdens yoga en/of meditatie. Medio Juli online!

 

 

REVIEWS

Hele fijne workshop over klankmeditatie, handpan, klankschalen en alles wat daarbij komt kijken. Ruimte voor meditatie, theorie, praktijk en spel. Met veel liefde en enthousiasme gegeven workshop door een ervaren en kundige docent.

 

Superfijn, goed georganiseerd! Silvia gaat heel goed in op de vragen uit de groep en weet zich toch ook aan haar programma te houden! Fijn dat we ook zelf mochten proberen om op de handpan te spelen…met instructies zodat je echt het idee kreeg dat het heel laagdrempelig is om de handpan intuïtief te leren bespelen.

 

Wat een heerlijke fijne relaxte ervaring. Deze workshop heeft mij weer een extra stap richting een toekomst visie gebracht. Mijn complimenten en dank voor deze fijne dag begeleid door Silvia Saunders.

 

Heb je een vraag, stel het vooral:

 

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2023 Sacred Suara

Thema door Anders Norén