Sacred Suara

About me

 

Mijn naam is Silvia Saunders

Mijn leven is gekenmerkt door een diepe liefde voor muziek, in alle stijlen en vormen, waar ik dan ook al jaren succesvol mee optreedt in binnen- en buitenland. Sinds een aantal jaar heb ik de stap in een nieuwe richting gemaakt. Met de helende klanken van klankschalen, handpan, ocean drum en andere klank instrumenten, creëer ik een bijzondere rust waarmee je kunt baden in totale ontspanning.

In een klankbad, sound journey of sound healing keer je naar binnen, naar de diepere jij. Onderzoek daar wat de trillingen met je doen, wat resoneert er en wat niet. Wat vind je in de stiltes tussen de klanken? Wat voel je? Wat kan je loslaten wat niet meer dient.

DEEP DIVE INTO RELAXATION AND YOU ARE FREE

Naast het helen en ontspannen met klanken ben ik RYT Yogadocent in Yin Yoga en Yoga Nidra. Ook ondersteun ik ademwerk, transce- en truffelreizen. 

De helende werking van o.a. klanken heb ik zelf mogen ontdekken tijdens een roerige tijd in mijn leven, sinds uit opkrabbelen uit deze periode heb ik er mijn missie van gemaakt om mensen te ondersteunen in ontspanning, verlichting en Self Healing dmv Klanken, Geuren, Meditatie en Yoga.

Ik verwelkom je in Zaandam in mijn studio aan huis. Tevens ben ik bij meerdere yoga scholen aangesloten als klankbegeleider en yogadocent.

Wilt u een klankbad of yin yoga ervaren in prive sfeer in de studio of op locatie, op uw bedrijf, retraite of aan huis? Neemt u dan vrijblijvend contact met mij op:

  • KTNO gecertificeerd Klank en Meditatie coach
  • Access Bars: Bars Practitioner
  • Reiki 1
  • Yin Yoga – Yogadreams Opleidingen
  • Yoga Nidra – Yogadreams opleidingen
  • Vinyasa Yoga – Arhanta Ashram
  • Verdieping – Yin Yoga & Chronische Pijn – De Nieuwe Yogaschool

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

* indicates required

© 2023 Sacred Suara

Thema door Anders Norén