Sacred Suara

Bedrijf in Harmonie

Burn-out voorkomen? Stress preventie in jouw bedrijf?

Bedrijf in Harmonie – Yoga & Sound Healing voor de Werkplek met Silvia Saunders – Sacred Suara.

Verhoog de productiviteit, verlaag stress en verbeter de tevredenheid van uw medewerkers met Bedrijf in Harmonie, een uniek programma voor yoga en sound healing op de werkplek, aangeboden door Silvia Saunders – Sacred Suara. Als ervaren yogadocent en klank therapeut bied ik op maat gemaakte sessies aan die speciaal ontworpen zijn om aan de behoeften van uw organisatie te voldoen.

Bedrijf in Harmonie combineert de beproefde voordelen van yoga, zoals verbeterde concentratie, flexibiliteit en stressvermindering, met de helende kracht van klanktherapie. Deze combinatie zorgt voor een ontspannen, gefocuste en productieve werkomgeving waarin uw medewerkers kunnen floreren.

De programma’s zijn geschikt voor medewerkers van alle niveaus en ervaringen en kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in uw dagelijkse werkschema. Of het nu gaat om wekelijkse groepslessen, workshops of teambuilding evenementen, Bedrijf in Harmonie kan worden aangepast aan uw specifieke wensen en doelstellingen.

Investeer in het welzijn en de prestaties van uw medewerkers en creëer een positieve en inspirerende werkcultuur met Bedrijf in Harmonie. Neem contact en ontdek hoe yoga en sound healing uw organisatie naar nieuwe hoogten van succes en tevredenheid kunnen brengen.

Over Silvia:
Met meer dan 15 jaar ervaring in functies binnen de chemie- en mode-industrie, heeft Silvia enkele jaren geleden besloten om een nieuwe richting in te slaan. Haar doel is nu om mensen te ondersteunen bij het vergroten van hun bewustzijn en innerlijke welzijn door middel van yoga, ademhalingstechnieken en klanktherapie. Silvia begrijpt uit eigen ervaring hoe uitdagend het kan zijn om constant onder druk te staan en soms overbelast te raken.

Met haar programma ‘Bedrijf in Harmonie’ biedt Silvia een praktische en resultaatgerichte aanpak om rust en verlichting te brengen in de hectische zakelijke omgeving. Door haar uitgebreide ervaring in de corporate wereld weet Silvia precies hoe ze haar expertise op het gebied van yoga, ademhaling en klanktherapie kan toepassen om bedrijven te helpen bij het creëren van een evenwichtige en harmonieuze werkomgeving.

 

 

© 2023 Sacred Suara

Thema door Anders Norén