Deep Dive Into Relaxation And You Are Free

DE PLEK

 

DE PLEK

Quinta do Rabaçal biedt meer dan 12 hectaren aan rivier en bos in midden-Portugal. Het land dompelt je volledig onder in mooie en ongerepte natuur, maar dan wel in combinatie met een vleugje luxe. De locatie met veel privacy is 2 kilometer gelegen van het meest dichtstbijzijnde dorpje en volledig omgeven door bos en rivierstranden. Op het terrein vind je een dojo-stijl gym en yoga ruimte van 300 vierkante meter gelegen aan de rivier, eetgelegenheid voor 50 personen, cocktailbar en chill-out area, BBQ gelegenheid, mountainbikes, kayaks, paddle boards, een grote infinity pool met buiten jacuzzi, spa suite met houtvuur sauna, hamam, en beauty treatment kamers, evenals de ondergrondse bunker club voor eventuele feestjes en filmavonden.

ACCOMMODATIES

De schitterende compleet gerenoveerde boerenhuizen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, centrale verwarming en een authentieke kachel in de gezellige leefgedeeltes. De kamers zijn uitgerust met antiek meubilair en de bedden met super comfortabele latex memory foam eco matrassen, bamboe quilts, en locaal gemaakte wollen dekens. Er zijn enkele en-suites en gedeelde douche ruimtes met altijd heerlijk warm water, dit alles afgewerkt met echte Portugese natuurlijke stenen microcement muren. De huizen zijn ruimtelijk en sfeervol, met een karakter dat uitnodigt om de dag binnen af te sluiten bij het vuur, als daar behoefte aan is.

Ook is het mogelijk om in prachtig ingerichte glamping-style tipi’s te verblijven. Ook deze zijn voorzien van bedden met super comfortabele latex memory foam eco matrassen, bamboe quilts, en locaal gemaakte wollen dekens.

GENIET T/M 1 JANUARI VAN DE 30% EARLY BIRD ACTIE!

Kijk voor de plattegrond en prijzen bij de huizen & glamping tipis.

CASA DO LOUREIRO

CASA DA FIGueRA

CASA MONDEGO

Glamping Tipi

Prijzen zijn per persoon inclusief 21% btw
Money guarantee if trip cancelled due to COVID-19 travel restrictions

GENIET NU NOG VAN DE EARLY BIRD ACTIE EN BOEK JOUW PLEKJE!!!

© 2022 Sacred Suara – Sound . Healing . Yoga

Thema door Anders Norén