Deep Dive Into Relaxation And You Are Free

SOUND

Wist je dat er tussen de 40.000 tot 60.000 gedachten per dag door jouw hoofd spoken? Klinkt vermoeiend, nietwaar? Gelukkig kun je dankzij meditatie zelf stappen zetten om jouw hoofd in het hier en nu te houden. Voor veel mensen blijkt het echter een flinke opgave om door middel van meditatie in een ontspannen staat te komen. Klanken kunnen hierbij gelukkig een belangrijke ondersteunende rol spelen.

De helende werking van klankschalen is alleen of met een kleine groep te ervaren en biedt vele positieve effecten. Iedereen is gebaat bij een meditatieve klankreis. Of je nou een drukke baan hebt, druk gezinsleven, gebrek aan energie of concentratie, last hebt van blokkades, of voor je gevoel simpelweg te veel vast zit in je hoofd, door regelmatig een klankbad te ondergaan ervaar je minder stress en meer ontspanning. Dit creëert de ruimte om meer geaard in het nu te leven.

Een korte opsomming van de helende werking van een klankbad:
• Opheffen van lichamelijke en emotionele blokkades
• Meer ontspanning en rust
• Geaard in het nu, minder invloed van gedachten
• Meer energie en focus

In mijn persoonlijke en warme praktijk aan huis in Zaandam voeren rustgevende klanken je mee op een meditatieve reis, die naar totale ontspanning leidt.

Verloop van een klankbad:

Voorafgaand aan de de afspraak ontvangt een email met hierin wat praktische informatie.

U kunt kiezen om te liggen in een Yogadoek, dit doek is gemaakt van een zeer sterke elastische stof. Gedragen worden door een doek is zeer comfortabel. Natuurlijk zijn er ook yogamatten, kussens en dekens. Ook kunt u ervoor kiezen om op een massagetafel te liggen onder een zachte deken. Dit kan enkel als u het klankbad alleen komt ervaren, dus niet bij duo sessies.

Voor en na het klankbad is er een moment voor een kopje thee en een gesprek over de ervaring.

Doe het vooral na het klankbad vooral rustig aan zodat de klanktrillingen nog heerlijk hun werk kunnen doen. Drink veel water en zorg dat u niet te snel weer in een drukke omgeving begeeft.

 

Check hier de prijslijst

 

Altijd al meer klank & kleur in jouw leven willen hebben?

INTRODUCTIE IN HANDPAN & KLANK

 

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2022 Sacred Suara – Sound . Healing . Yoga

Thema door Anders Norén