Deep Dive Into Relaxation And You Are Free

WAAROM DOTERRA?

Wanneer je kiest voor doTERRA, kies je voor essentiële oliën die voorzichtig en zorgvuldig gedistilleerd worden uit planten die op het perfecte moment geduldig geoogst zijn door ervaren kwekers van over de hele wereld voor een ideale samenstelling en werkzaamheid van de extracten. Elke doTERRA essentiële olie wordt ook zorgvuldig en grondig getest met behulp van het strikte CPTG Certified Pure Tested GradeTM kwaliteitsprotocol. Ervaren gebruikers van essentiële oliën herkennen direct de superieure kwaliteitsnorm voor natuurlijk veilige, puur effectieve, geteste doTERRA essentiële oliën.

Hoewel het distilleren van essentiële oliën een wetenschap is, is het ook een kunst. Distillateurs vertrouwen niet alleen op jarenlange ervaring, maar maken ook gebruik van moderne technologieën en technieken.

De meest gebruikte methode om essentiële oliën te extraheren is een stoomdistillatieproces op lage temperatuur. In dit proces wordt stoom onder druk door plantaardig materiaal gecirculeerd. De essentiële oliën worden uit de plant bevrijd en door de stoom meegevoerd. Wanneer de stoom afkoelt, scheiden het water en de oliën zich op natuurlijke wijze en wordt de olie opgevangen. Om de hoogste kwaliteit olie-extract met de juiste chemische samenstelling te garanderen, moeten de temperatuur en druk nauwlettend in de gaten worden gehouden. Te weinig warmte of druk en de olie zal niet vrijkomen; te veel, en de samenstelling en potentie van de olie zal worden aangetast.

U en uw gezin verdienen niet minder dan de zuiverste, krachtigste en meest effectieve oliën op aarde. doTERRA is er trots op ze u te kunnen brengen.

Sourcing

Wanneer doTERRA op zoek is naar sourcingpartners, kiezen ze juist die locaties waar ze kunnen bijdragen aan verbeteringen aan het individu, de sociale economie en het milieu, terwijl ze essentiële oliën produceren van de hoogste kwaliteit.

Veel van de essentiële oliën groeien in ontwikkelingslanden, dus doTERRA bevindt zich in een unieke positie om een ethische toeleveringsketen te bouwen en te onderhouden, die de behoeftige plattelandsgemeenschap ten goede komt.

Vaak worden ervaren boeren, oogsters, telers en destilleerders van essentiële oliën in ontwikkelingslanden onderbetaald of uitgebuit, waardoor hun kans om de armoede te ontvluchten beperkt blijft. Co-Impact Sourcing levert de handvatten die nodig zijn om deze families en gemeenschappen uit de armoede te tillen en economische ontwikkeling te bieden. doTERRA is voorstander van extra Sourcing Guiding Principles (Sourcing richtlijnen) wanneer ze in ontwikkelingsgebieden werken.

Wilt u meer weten over de herkomst van de oliën? Volg dan de onderstaande link:

https://sourcetoyou.com/nl

© 2022 Sacred Suara – Sound . Healing . Yoga

Thema door Anders Norén