Deep Dive Into Relaxation And You Are Free

YOGA

YOGA

In mijn prive lessen mix ik verschillende stijlen Yoga. Vooral in mijn les Yoga en Klank zal ik zowel Yin & Yang houdingen aannemen, intuitief op jouw behoefte. Wat is jouw intentie en wat past daarbij. Alles met het doel ontspanning.

Mijn vaste stijlen die ik geef bij verschillende yoga scholen is: 

  • Yin Yoga
  • Aerial Yoga – Relax & Recharge
  • Yoga & Klank
  • Aerial Yoga for Kids

De mijn jaren in Yoga heb ik al verschillende smaken yoga mogen proeven, maar de stijl die het meest in mij los heeft gemaakt is juist de verstillende Yin vorm. 

Yin Yoga is een yogavorm waarbij je de houdingen langer vast houdt. Het is vooral gericht op het versterken en het versoepelen van pezen, bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. Het verbeterd de mobiliteit van het lichaam (leniger) en zorgt dat de gewrichten beter in conditie komen (krachtiger). In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je lichaam te voelen en dieper te ontspannen in de houdingen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. De spanningen in een diepere laag te ervaren en, nog belangrijker, los te laten. Yin yoga heeft een relatief rustige vorm. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam. Het aanhouden van de houdingen kan oncomfortabel aan gaan voelen wat je uit daagt niet alleen je fysieke lichaam te ontspannen maar mentale lichaam!

Voordelen privé les:

Je kunt bij Sacred Suara ook individueel yogalessen volgen. Die worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Privé yoga is een hele goede manier om met yoga te beginnen, maar ook om je verder te verdiepen en te ontwikkelen.

Yoga liever niet in groepsverband? Of heb je behoefte aan extra aandacht van een yogadocent? Tijdens een privésessie krijg je alle ruimte en aandacht die je nodig hebt. Je kan een les volgen op een moment die jou uitkomt.

Heb je fysieke klachten, ga je door een moeilijke periode of heb je speciale wensen? Ben je wellicht nog wat onzeker over houdingen, heb je een blessure? Dan stemmen we de yogales daarop af. Ook is privéles geschikt om bijvoorbeeld een yogaserie, ademoefeningen te leren die je thuis verder kunt beoefenen. Een privéles kan ook samen met een vriend(in)of partner.

Yin Yoga prive proefles: € 30,-
Yin Yoga prive 75 minuten losse les: € 45,-
Yin Yoga prive 5 rittenkaart: € 175,-

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2022 Sacred Suara – Sound . Healing . Yoga

Thema door Anders Norén