Bevrijdend, verbindend, inspirerend, leerzaam en leuk! De stem en keel zijn vrij.

Het online Zing je Vrij traject helpt jou in je authentieke kracht te komen, de stemtechniek verbetert, de stem wordt vrij en je voelt je meer zelfverzekerd. Je durft jezelf te laten zien en uiten, professioneel en privé. Je neemt jouw plek op aarde weer in, no more holding back. Je wordt levenslustiger, creatiever en speelser van dit traject. Je groeit in onvoorwaardelijke liefde voor jezelf. Dit moois zal je terug gespiegeld zien in het leven.

Het traject bestaat uit:

  • 7 Zing je Vrij video sessies
  • Ebook met inspiratie en uitleg
  • Live Zing je Vrij workshop

“Altijd een genot, zingen met Vanessa. Het online traject voelt net als de live sessies en de zangcirkels. Werkelijk jezelf vrij zingen.”


Volg dit traject Online Leeromgeving in de Sacred Suara Academy. De sessies doe je met jezelf thuis, op jouw eigen tempo. Je wordt meegenomen op een verdiepende, grappige, helende, energie gevende en inzichtelijke klank en zang reis. Je leert gezond en vrij te zingen en spreken, met kennis van stemtechniek. Je zingt het keelchakra en het hart open. Je zingt eenvoudige mantra’s in het Engels en Nederlands, met een inspirerende boodschap.

Je maakt kennis met improvisatie en vrije klanken. Dit alles verrijkt met verschillende instrumenten die helend werken, met professioneel beeld en geluid. Ook ben je welkom op een live zing je Vrij workshop. De filmpjes duren 30 tot 50 minuten en het zal met voorbereiding en begeleiding vanuit het Ebook 1.5 uur liefdevolle aandacht aan jezelf besteden zijn. Heerlijk, dat verdien je. Dit traject blijft voor altijd toegankelijk voor jou, mocht je het willen herhalen.

Het online Zing Je Vrij traject incl. live dag van Vanessa Leon is ook een vast onderdeel van de cursus:

DEEP DIVE INTO SOUND MEDITATION

Scroll naar boven