OVER MIJ

Mijn naam is Silvia Saunders en ik leef voor muziek. Al jaren treed ik op in binnen- en buitenland en deel ik mijn liefde voor muziek in alle stijlen en vormen met een groot publiek. Maar enkele jaren geleden besloot ik een nieuwe weg in te slaan. Ik ontdekte de helende kracht van klankschalen, handpan, ocean drum en andere klankinstrumenten en besloot me hierop te richten. Ik creëer nu rust en ontspanning voor anderen met mijn klankmeditaties.

HET LEVEN VERANDERDE

Yoga kwam in mijn leven toen ik rust zocht naast mijn drukke baan bij een grote corporatie. Ik volgde fijne Hatha lessen en vond even stilte in de razende storm van werk, deadlines en lange reistijden. Helaas waren deze lessen niet voldoende om een flinke burn-out te voorkomen. Het was een harde klap, maar het was nodig om mezelf weer te zien en te voelen.

Als yogadocent heb ik een fantastische tijd gehad. Ik gaf lessen op verschillende plekken, zoals yogascholen, sportscholen, festivals en zelfs middelbare scholen. Ik gaf lessen in Yin, Yin Yang, Aroma en combinaties met live muziek. Maar helaas kreeg ik lichamelijke klachten en moest ik stoppen met lesgeven. Artrose en sclerose waren onder andere de diagnoses en de pijn speelde een grote rol in mijn dagelijks leven.

MUZIEK IS MIJN GROOTSTE LIEFDE

Gelukkig bestaat yoga niet alleen uit houdingen en is het altijd een onderdeel in mijn leven. Mijn liefde voor muziek blijft onveranderd. Ik richt mij nu op het geven van handpanlessen bij Handpan Studio Amsterdam en het organiseren van de workshop “Handpan in Yoga en Meditatie – Introductie in Klankmeditatie”. Ook zijn de voorbereidingen in volle gang op de klankmeditatie training: Deep Dive Sound Meditatie cursus die zal starten na de zomer. Als er een deur dichtgaat, gaan er andere deuren open. Mijn hart stroomt over van liefde en ik voel dat het delen van mijn passie voor ontspannende klanken precies goed voelt. Ik ben op het allerbeste pad beland en ik vind het fantastisch om anderen te laten ervaren wat klank voor hen kan betekenen.

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief: