Over Mij

Mijn naam is Silvia Saunders en mijn leven draait om muziek. Al vele jaren sta ik op podia binnen- en buitenland en deel ik mijn passie voor muziek in al zijn vormen met een breed publiek.

Enkele jaren geleden besloot ik echter een nieuwe richting in te slaan. Ik ontdekte de helende kracht van klankschalen, handpannen, de ocean drum en andere klankinstrumenten, en koos ervoor om me hierop te concentreren.

Nu creëer ik rust en ontspanning voor anderen met mijn klankmeditaties.

EEN KEERPUNT IN MIJN LEVEN

Yoga kwam in mijn leven toen ik rust zocht naast mijn drukke baan bij een grote corporatie. Ik volgde verkwikkende Hatha-lessen en vond een moment van stilte te midden van de chaos van werk, deadlines en lange reistijden. Helaas bleken deze lessen niet genoeg om een ernstige burn-out te voorkomen. Het was een harde les, maar het was noodzakelijk om mezelf opnieuw te vinden en te leren voelen.

Als yogadocent heb ik prachtige momenten beleefd. Ik gaf les op verschillende locaties, waaronder yogastudio’s, sportscholen, festivals en zelfs middelbare scholen. Mijn lessen omvatten Yin, Yin Yang, Aroma en combinaties met live muziek. Helaas kreeg ik te maken met lichamelijke klachten en moest ik stoppen met lesgeven. Diagnoses zoals artrose en sclerose hadden een grote impact op mijn dagelijks leven.

MUZIEK BLIJFT MIJN GROOTSTE PASSIE

Gelukkig is yoga meer dan alleen houdingen en blijft het een integraal onderdeel van mijn leven. Mijn liefde voor muziek blijft onveranderd. Ik richt me nu op het geven van handpanlessen bij Handpan Studio Amsterdam en het organiseren van de workshop “Handpan in Yoga en Meditatie – Introductie in Klankmeditatie”. Inmiddels draait ook de 3-maanden klankmeditatietraining: Deep Dive Sound Meditation Course. Als er een deur sluit, openen zich andere deuren. Mijn hart stroomt over van liefde en ik voel dat het delen van mijn passie voor rustgevende klanken precies goed is. Ik bevind me op het juiste pad en ik geniet ervan anderen te laten ervaren wat klank voor hen kan betekenen.

ONTDEK DE ONLINE LEEROMGEVING

Naast mijn fysieke workshops en trainingen, heb ik ook een online leeromgeving gecreëerd bij Sacred Suara Academy. Hier kunnen mensen van over de hele wereld toegang krijgen tot expertise van meerdere docenten en lessen in hun eigen tempo en vanuit het comfort van hun eigen huis. Of je nu geïnteresseerd bent in het leren van handpan, het ervaren van klankmeditaties of het verkennen van andere vormen van klankgenezing, de online leeromgeving biedt een toegankelijke en inspirerende manier om jezelf te ontwikkelen op het gebied van rust en ontspanning.