Speciale aanbieding!

Ontdek de Harmonie van Klank met Onze Klankschalen Set –
Nu met Korting! 


Laat jezelf onderdompelen in een wereld van serene harmonie met onze prachtige klankschalen set van Sacred Suara – en dit alles tegen een speciale aanbiedingsprijs! 

Deze exclusieve aanbieding omvat zeven zorgvuldig gestemde klankschalen, variërend in grootte van 15 tot 30 cm diameter, elk met hun eigen unieke toon. Of je nu een ervaren klanktherapeut bent of gewoon op zoek bent naar een vleugje rust in je dagelijkse leven, deze set biedt een prachtige aanvulling op elke meditatie, yoga of mindfulness praktijk.

Houd er rekening mee dat dit een preorder betreft met een geschatte wachttijd van 3 tot 4 weken. Maar het wachten is de moeite waard! Profiteer nu van deze unieke kans om deze krachtige klanken in huis te halen en transformeer de ruimte in een oase van rust en welzijn.

Mis deze kans niet en bestel vandaag nog jouw klankschalen set tegen deze exclusieve prijs. Maak je klaar om de harmonie van klank te ontdekken met Sacred Suara!

Grijp nu jouw kans en laat je betoveren door de harmonie van klank!

Kristallen klankschalen hebben hun oorsprong in de eeuwenoude tradities van geluidsgenezing en meditatie. Ze zijn de moderne variant van de traditionele Tibetaanse klankschalen, die al duizenden jaren worden gebruikt voor genezing, meditatie en ceremoniële doeleinden. In tegenstelling tot hun metalen tegenhangers zijn kristallen klankschalen gemaakt van zuiver kwartskristal, waardoor ze een uniek en helder geluid produceren.

In deze aanbieding ontvang je 7 klankschalen in de 432hz stemming. Inclusief 2 tassen, kloppers, aanstrijkstokken en siliconen ringen.

15 cm – Toon: B
18 cm – Toon: A
20 cm – Toon: G
23 cm – Toon: F
25 cm – Toon: E
28 cm – Toon: D
30 cm – Toon: C

Deze set is nu verkrijgbaar voor slechts €800,- inclusief btw. (ipv €999,-)

Algemene Voorwaarden voor Preorders van Klankschalen Set:

 

    1. Levertijd: Sacred Suara streeft ernaar om de klankschalenset binnen 3 tot 4 weken na het plaatsen van de preorder te leveren. Deze geschatte levertijd is onderhevig aan beschikbaarheid en productieomstandigheden.
    2. Ophalen in de Studio: Klanten kunnen de klankschalenset ophalen in onze studio op een vooraf afgesproken datum en tijd. Verzenden is mogelijk tegen een meerprijs.
    3. Retourbeleid: Indien klanten niet tevreden zijn met de klankschalen na ophalen in de studio, hebben zij het recht om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren voor een volledige terugbetaling. De klankschalen dienen ongebruikt en in de originele verpakking te worden geretourneerd. Klanten zijn verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.
    4. Garantie: Sacred Suara biedt een garantie van 6 maanden op fabricagefouten voor de klankschalen. Deze garantie dekt geen schade veroorzaakt door onjuist gebruik of normale slijtage.
    5. Prijs en Belastingen: De prijzen voor de klankschalenset zijn inclusief btw. Er zijn geen extra belastingen of heffingen van toepassing.

Door akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden, erkennen en aanvaarden klanten de genoemde voorwaarden met betrekking tot hun preorder van de klankschalenset via de webshop van Sacred Suara.