De opwinding trilt nog steeds door mijn aderen. Vanaf volgende maand zal ik mijn wereld mogen laten bloeien in een betoverende ruimte: de Lightroom bij De Lichtplaats. Het voelt als een thuis ver van huis, slechts een korte rit van mijn geliefde huis en een sprongetje verwijderd van het bruisende Amsterdam.

Het is niet zomaar een plek; het is een uitnodiging tot groei, creativiteit en verbinding. Een plek waar klanken dansen en geesten tot rust komen, waar ik al mijn activiteiten kan omarmen en laten bloeien. Van de hypnotiserende klankworkshops met klankschalen en handpan tot de diepe duiken van de Deep Dive Academy, elke vezel van mijn wezen juicht bij de gedachte aan de mogelijkheden die voor ons liggen.

Samen met Yvonne zullen we onze vleugels uitslaan in deze vertrouwde omgeving. Na jaren van samenwerking zetten we nu een volgende stap, een sprong naar een ruimte doordrenkt van licht en mogelijkheden. Terwijl we ons nestelen in de Lightroom, zullen onze sisters Sheba en Edith de nieuwe Bright Room betrekken, waardoor een gevoel van familiaire warmte ontstaat in deze nieuwe omgeving.

Het voelt als het begin van een nieuw avontuur, een reis naar het onbekende, doordrenkt van belofte en potentieel. Ik kan nauwelijks wachten om te zien welke magische ontmoetingen en transformaties er zullen plaatsvinden in deze nieuwe ruimte, en ik kijk er reikhalzend naar uit om mijn reis met jullie te delen. Blijf op de hoogte voor meer updates en verhalen, want dit is slechts het begin van ons nieuwe hoofdstuk bij De Lichtplaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *