Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Oceandrum workshop

juni 30 @ 10:00 - 16:00

€89,99

Ontdek de magie van de zee met onze unieke Oceandrum workshop!

Verlang je naar het rustgevende geluid van de golven, de kalmerende symfonie van de zee? Met een Oceandrum kun je dat gevoel zelf creëren, op jouw eigen unieke manier.

Hoewel het woord ‘Oceandrum’ vaak associaties oproept met trommelen, is het eigenlijk veel meer dan dat. Het is een prachtig vormgegeven mand, gevuld met zaden en omhuld met schildersdoek. Dankzij de ronde vorm kun je een eindeloze variatie aan zee-klanken produceren – van zwoele zomeravonden tot rollende steentjes in de branding, van schuivende schelpjes over het zand tot het geritsel van kleine golfjes.

Tijdens onze workshopdag selecteren we eerst een mand die bij jou past, waarna we deze zorgvuldig prepareren. Vervolgens gaan we aan de slag met het luisteren naar kruiden en het creëren van jouw eigen unieke ‘zee mix’. We bevestigen het doek, laten het drogen, en na een heerlijke lunchpauze kun je je eigen Oceandrum beschilderen en afwerken. Aan het einde van de dag neem je trots jouw zelfgemaakte en gepersonaliseerde Oceandrum mee naar huis, klaar om jouw eigen stukje zee thuis tot leven te brengen.

Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van de Oceandrum en maak van elke dag een dag aan zee!

De kosten zijn Kosten : € 89,99, incl. alle benodigde materialen, thee, koffie, en vegan lunch!

Gegevens

Datum:
juni 30
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€89,99
Site:
https://hipsy.nl/event/49521-oceandrum-workshop

Locatie

De Bedrijvige Bij – Groene Bark
Vlielandstraat 2
Zaandam, Noord-Holland 1506 ZK Nederland
+ Google Maps