Deep Dive Into Relaxation And You Are Free

EVENTS & CLASSES

 

Events:

Yin yoga en Klankreis

Geniet van een magische reis in ontspanning met Naomi en Silvia

Deze les combineert herstellende en rustgevende klanken met de kracht van Yin Yoga. Het doel is om jou vrij van stress en spanning weer op je pad te sturen met een dikke glimlach op je gezicht!​

Yin yoga Naomi neemt je deze middag mee in een heerlijke, extra lange yin yogales waarbij de houdingen gericht zijn op het naar binnen keren met je aandacht en intunen op jouw lichaam. Eenmaal in de houding zal Naomi rondlopen om jou te assisteren waar nodig.

Ondertussen neemt Silvia je mee in een betoverende klankreis met klanken van onder andere klankschalen, oceandrum en een handpan. De combinatie van deze klanken zorgt echt voor een magische ervaring!​📅 Zaterdag 19 november 2022 – 14:00-16:30 uur

📍Ajna Tempel Heemskerk

Boek je plekje hier

 

SOUNDJOURNEY samen met laura lotti op harp

EEN REIS NAAR HET HOGE NOORDEN

Elke klankenreis is anders, met klanken en geuren proberen de sfeer van een mysterieus winterland na te bootsen. De helende klanken van de harp zal een prachtig spel vormen met de klankschalen, handpan en andere instrumenten ♥️

Wees erbij en ervaar de unieke muziek op de harp 🙏

📅 25 november – 19:30 tot 21:00
📍DE LICHTPLAATS, PROVINCIALE WEG 402, ZAANDAM

Boek je plekje hier

 

SUNDAY RETREAT MET Extra lange yin yoga met Renée | E Strea ChikituLive handpan muziek van Silvia

Ultiem ontspannen

Gewoon net wat je nodig hebt eigenlijk.

Terwijl jij in de houdingen ligt of zit. Speelt Silvia op de handpan. De klanken van dit instrument resoneren echt in je lichaam en dat werkt supergoed.

De yinyoga wordt een totaal beleving van je lichaam zacht maken en je hoofd leeg.

Je voelt letterlijk ruimte ontstaan als je helemaal kunt ontspannen in de houdingen en de meditative klanken van de handpan voeren je net een beetje verder weg. Zo fijn!

📅 4 december 11:00 t/m 13:30

📍 Yogacentrum Lotus, Vliegdenweg 6 B, 1406 MZ Bussum

Schrijf je hier in

 

yogalessen:

maandag:

www.yogadreams.nl

18:15 – 19:30 Relax Aerial @ Yogadreams Zaandam

Ontspannen met de zwaartekracht. Yoga in een doek aan het plafond, hangmatyoga? Dat is Aerial Yoga. Spelen met zwaartekracht kan in passieve houdingen heel ontspannend werken en in andere houdingen een grote fysieke uitdaging zijn.

20:00 – 21:15 Yin & Klank @ Yogadreams Zaandam

Deze les combineert herstellende en rustgevende klanken met de genezende kracht van Yin Yoga. De les start met fijne yoga houdingen gericht op het naar binnen keren en in-tunen op het lichaam. De les eindigt met klanken van oa klankschalen en handpan in een extra lange shavasana.

DINSdag:

20:15 – 21:15 Yin Yang Yoga @ Fit for Free Zaandam

Yin Yang Yoga: richt zich op het versoepelen en versterken van bindweefsel en gewrichten. Het is een les waarin je zowelfysiek uitgedaagd wordt als geheel tot rust komt. 

donderdag:

9:00 – 10:00 Yin Yang Yoga @ Fit for Free Zaandam

Yin Yang Yoga: richt zich op het versoepelen en versterken van bindweefsel en gewrichten. Het is een les waarin je zowelfysiek uitgedaagd wordt als geheel tot rust komt. 

Prive of groeps sessies: kijk op de prijzen pagina

 

© 2022 Sacred Suara – Sound . Healing . Yoga

Thema door Anders Norén